پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

رئیس مجتمع آموزش عالی فقه با بیان این که نباید با علم ­پروری از اخلاق ­محوری غافل شد، تاکید کرد: علم­آموزی باید با انگیزه اخلاق­گرایی همراه گردد تا منتج به تربیت عالمان وارسته و متخلق شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت­الاسلام والمسلمین محامی، در دیدار طلاب مدرسه فقه و اصول مجتمع آموزش عالی فقه(حجتیه) قم که در مسجد این مجتمع برگزار شد، با اشاره به وصیت امیرالمؤمین(ع) به امام حسن(ع) در نهج­البلاغه، اظهار داشت: امام علی(ع) می­فرمایند "خود را عادت به صبر و تحمل به سختی بده که در آن صورت در پناه خداوند قرار می­گیری"؛ نمونه بارز این صبر را   می توان در حماسه عاشورا و صبر اهل بیت امام حسین(ع) در این واقعه مشاهده کرد.

رئیس مجتمع آموزش عالی فقه با اشاره به لزوم اخلاص در کارها، ادامه داد: به فرموده امیرالمؤمنین(ع)، انسان باید در زندگی خود همواره از خداوند متعال طلب خیر داشته باشد تا اعمال و کارهای او مورد رضای حضرت حق قرار گیرد.

حجت­الاسلام والمسلمین محامی، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش طلاب غیر ایرانی در معرفی مکتب اهل بیت(ع)، یادآور شد: هرچند طلاب غیرایرانی نباید مدرک­گرا باشند، اما اگر مدرک را به عنوان ابزاری برای کارهای علمی در کشور خود بپندارند، امری پذیرفتنی است.

وی، با اشاره به رشته­های تحصیلی مجتمع آموزش عالی فقه، خاطرنشان کرد: بیشتر رشته­های این مجتمع با مدرک مورد تأیید  وزارت علوم همراه است.

حجت الاسلام والمسلمین محامی با بیان این که ­المصطفی به پرورش طلاب مجرب اهتمام دارد، افزود: یکی از مواردی که تلاش درتحقق آن داریم، ارائه پایان­نامه­های قوی در سطوح مختلف است.

رئیس مجتمع آموزش عالی فقه با اشاره به قوت علمی طلاب این مرکز، اضافه کرد: به گواه استادانی که در خارج و داخل جامعه­المصطفی تدریس می­کنند، طلاب غیرایرانی دارای بنیه علمی مناسبی هستند.

وی با تأکید بر لزوم ممارست علمی طلاب غیر ایرانی در طول سال، ابراز داشت: با برنامه­های تقویتی و مباحثه­های مستمر می­توان از فرصت حضور در شهر مقدس قم به شکل مناسبی استفاده کرد تا در آینده دارای بازخورد علمی مناسبی در کشورهای خود باشیم.

حجت­الاسلام والمسلمین محامی با اشاره به این که المصطفی در گذشته برای حفظ قرآن طلاب برنامه ریزی مدونی نداشته است، تأکید کرد: شرط ورود دانش­پژوه در بسیاری از مراکز علمی بین­المللی همسو، حفظ کل یا بخش معظم قرآن کریم است، اما جای تأسف دارد که در گذشته نسبت به این موضوع کم توجه بوده ایم.

وی با بیان این که نباید با علم­پروری از اخلاق­محوری غافل شد، بیان داشت: علم­آموزی باید با انگیزه اخلاق­گرایی همراه گردد تا منتج به تربیت عالمان وارسته و متخلق شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha